Deelnemers doen mooie klussen


Nieuwsupdate

We hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd. Er gebeurt van alles. We sleutelen lekker door met de Kever. We hebben een paar mooie poetsklussen gedaan en een nieuwe deelnemer is ons team komen versterken. We gaan starten met een kandidaat voor de poetsopleiding. De eerste in de constructie vakopleiding en UWV.

Uitbreiding

We zijn een dag extra open sinds 15 april, dat geeft ook gelijk weer ruimte voor nieuwe deelnemers. We gaan lekker het voorjaar in! Het is echt super mooi om te zien dat nu na ruim een half jaar open te zijn een stabiele basis staat die nu verder uitgebreid kan worden.
Dat uitbreiden gaan we dan ook vol enthousiasme doen waarbij we niet uit het oog willen verliezen dat de kleinschaligheid waarvoor we staan niet uit het oog verloren wordt. Maar zover is het nog niet dat we ons daar zorgen over moeten maken. Er kunnen nog steeds deelnemers en dagdelen bij voordat we daarover echt moeten gaan nadenken en beslissen.

Klussen door deelnemers

Een impressie van een paar klussen die we de afgelopen tijd met deelnemers hebben gedaan.

Het verschil door de autopoetser van garage de Feniks

Het verschil al zichtbaar tijdens het werk

leren autopoetsen garage de Feniks

Van een dak vol mos…

opleiding autopoetsen garage de Feniks

Naar een dak “full gloss”….

De deelnemers van de garage zijn begonnen met de demontage van het motorblok van de Volkswagen Kever. Om dit restauratieproject te volgen klik hier.

sleutelen als dagbesteding bij garage de Feniks Deelnemers kunnen aanmelden

Kever blok in de motorsteun

deelnemers dagbesteding sleutelen

Keverblok demonteren

Share

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *