Autopoetsen


Professioneel autopoetsen is een vak.

Wij weten dit als geen ander omdat er jarenlange ervaring is opgedaan in dit prachtige vak. Wanneer u als (auto) bedrijf uw auto`s door ons laat poetsen geeft u ook direct invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uiteraard is de particuliere klant ook van harte welkom.
De werkzaamheden worden gedaan samen met mensen die in opleiding zijn en door mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. In dit sociaal ondernemerschap staan dus voor meer dan alleen autopoetsen!

Wij werken met middelen en machines van topkwaliteit. We leveren maatwerk en sluiten aan bij uw wensen.

autopoetsen poetsafdeling

 

Lakcorrectie`s

 

Kleine krassen en andere lakbeschadigingen kunnen wij vakkundig en professioneel wegwerken al dan niet met lak in de originele kleur van uw auto. Het resultaat is verbluffend met blijvend resultaat.

Ferrari lakcorrectie professioneel autopoetsen

 

Spotrepair

De wat grotere lakschade`s herstellen we door middel van spotrepair. Dit is een kostenbesparende manier van werken. Stelt u zich voor dat we bij een beschadigde bumperhoek niet de hele bumper hoeven te demonteren en te spuiten maar dat we gericht de beschadiging professioneel in de originele kleur bij spuiten. Kostenbesparend, milieuvriendelijk met een top resultaat.

 

Voor lakcorrectie`s en spotrepair geld dat we vooraf geen prijzen kunnen vaststellen. Over de mail of telefonisch kunnen we wel richtprijzen afgeven. Goede foto`s kunnen daarbij enorm helpen. Het is belangrijk dat we de beschadigingen goed kunnen taxeren. Vrijblijvend geven wij een offerte af.

Uitdeuken zonder spuiten

Ook deze expertise kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij aan de beruchte parkeerdeukjes maar ook complete hagelschade`s zijn kostenbesparend en milieuvriendelijk te herstellen.

Wij kunnen dit niet zelf maar werken hiervoor samen met een professioneel bedrijf dat dit al sinds 2000 doet. Dit bedrijf heeft in de wijde omgeving een goede reputatie opgebouwd.

Detailen exclusieve liefhebbersauto`s

Een gewone poetsbeurt is veel goedkoper dan detailing maar het proces en daarmee het resultaat van de detailbehandeling is vele malen beter. We maken ons druk om het kleinste krasje en dat heeft effect!  Het is een investering voor de lange termijn dus. Dit doen we in ons detailing center. Hier werken we met de best opgeleide mensen aan auto`s met de best mogelijke producten en met verbluffende resultaten. Diezelfde premium poets en onderhoudsproducten leveren wij overigens ook vanuit onze webshop.

Kortom zaken doen met ons betekent dat wij u op het gebied van autopoetsen totaal kunnen ontzorgen.

BMW Autopoetsen

 

 

 

 

 

 

Share

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *