MVO voor de autobranche. 4 praktische manieren:


MVO in de  autobranche

4 praktische tips/ redenen om heel snel, gemakkelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen in te passen in de autobranche. Bijvoorbeeld in de poetsafdeling van uw autobedrijf.

1 Wat kunnen we voor u betekenen?

Garage de Feniks is niet zómaar een garage. Het is een leerwerkbedrijf waar we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een normale, realistische omgeving voorbereiden op werken in het autopoetsen. Mensen die door ons getraind en opgeleid zijn kennen de taal van de werkplaats en kunnen ook echt uw auto’s showroomklaar zetten. De overheid heeft met het bedrijfsleven afgesproken om mensen die een opstap nodig hebben zoveel mogelijk in het bedrijfsleven mee te laten doen. Dit is in de participatiewet vastgelegd. En hoewel er nog geen quotum is opgelegd is dat wel een mogelijkheid die nog komt als de doelstellingen niet gehaald worden. Hierin kunnen we een partner voor u zijn.

2 Meerwaarde

We trainen in ons bedrijf op vakvaardigheden maar niet minder  op werknemersvaardigheden. Door middel van echte werk voor echte klanten. En dus ook graag voor u! Met veel van uw collega`s werken we al naar volle tevredenheid samen.
We sluiten een opleidingstraject af met een erkend certificaat van vakopleiding carrosseriebedrijf. (VOC, Focwa)
Mensen kunnen dus echt aantoonbaar een auto poetsen als ze in uw bedrijf gaan werken.
MVO autobranche een praktische invulling garage de Feniks Renswoude opleiding tot gevorderd autopoetser

3 Praktisch

Als u producten of diensten van ons afneemt bent u al direct heel gericht bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Dat kan op verschillende manieren:
  • U kunt uw poetswerk uitbesteden aan ons.
  • U kunt mensen uit ons bestand in dienst nemen. Wij zijn dan uw contactpersoon die u een goed inzicht kan geven in het functioneren van de kandidaat.
  • We zijn ook de brug tussen de soms lastige communicatie tussen bijv. (semi) overheden en bedrijfsleven.
  • U kunt uw mensen door ons op laten leiden of laten trainen.
  • U kunt onze poetsproducten afnemen.
Kortom ontzorgen is ons credo! En dat doen we door maatwerk te leveren.
MVO autobranche participatiewet praktisch invullen

4 Direct, zonder omwegen voor u op maat

Binnen al deze mogelijkheden is het voor uw bedrijf een heel groot voordeel dat wij geen grote logge organisatie zijn maar heel direct met u communiceren en het maatwerk leveren dat u nodig hebt. We kennen de branche en sluiten aan bij uw wensen.
Kennismaken? Bel 06-10385593, Willem Brons. Of mail ons om nader kennis te maken of de mogelijkheden te bespreken en in te passen in uw autobedrijf.
MVO autobranche praktsiche tips

 

Share

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *