Stichting de Feniks


Stichting de Feniks heeft ten doel:

Stichting de Feniks is opgericht op 13 november 2014 en heeft als doel.

A. Jongeren die vanwege een leerbeperking of andere sociale omstandigheden buiten de maatschappij en/ of de arbeidsmarkt dreigen te raken op te leiden en begeleiding te bieden, om zodoende meer kansen voor deze doelgroep te creëren.

B. Volwassen met psychische beperkingen en met een grote afstand tot de arbeidsmarkt voor te bereiden op, en het begeleiden in het terugkeren naar de arbeidsmarkt; het bevorderen van participatie en deelname aan het sociale verkeer, alsmede stigmatisering tegengaan en werken aan positieve beeldvorming van deze groep.

C. Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevordelijk kunnen zijn.

Hoe we dat doen?

Door voor de deelnemers uitdagende en motiverende projecten op te zetten in een realistische (techniek) werkplaats. Vakinhoudelijke en competentiegerichte trainingen aan te bieden.
Door samenwerking met bedrijfsleven en overheden en door intensieve persoonsgebonden inzet deelnemers toe te rusten en (eventueel) te bemiddelen naar werk.

Onderschrijft u onze doelstellingen en draagt u dit initiatief een warm hart toe? Natuurlijk is een donatie of sponsoring van harte welkom maar ook expertise, vrijwilligerswerk en andere vormen van steun worden enorm door ons en de deelnemers gewaardeerd.

Stichting de Feniks heeft per 01-01-2015 een ANBI status.


KVK nummer                   61914452
Fiscaal nummer (RSIN)  854546248

Parelgras 1
3902 AP Veenendaal
06-28163308

stichting@garagedefeniks.nl
Of via het contactformulier.

Share

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *